fbpx

”Hold Gilleleje Glad”

I dag lanceres kampagnen ”Hold Gilleleje Glad”. For mange, der er bekymrede for situationen omkring os. Og vi er derfor også mange, der ikke ser meget til vores normalt så glade gil’lejere i vores butikker, på vores restauranter og/eller på vores kontorer. Det er nu, vi skal støtte om hinanden.
Derfor er vi gået sammen med Gilleleje Handels- og Turistforenings medlemmer om at lave tilbud og løsninger, som kan skabe glæde hos byens borgere. Og så håber vi, at gil’lejerne vil kvittere ved at benytte sig af nogle af mulighederne. For sådan kan vil holde Gilleleje Glad – og hjælpe de små virksomheder gennem krisen med skindet på næsen.

I den første film kan du møde Pia, der har fundet en god og enkel metode til at vise interesserede rundt i sin butik, Pia Andersen Smykker Måske du skulle give hende et kald? Eller se om hun har en spændende gave – til dig selv eller en ven.

2 kommentarer til “”Hold Gilleleje Glad”

    • Pia Andersen siger:

      Hej Birthe ja det gør jeg , jeg har lidt clips og ellers kan jeg lave mange om til clips , de lange slanke er nemmest at få til at hænge pænt vh Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »