fbpx

Min vej hertil…

Min flirt med smykkefremstilling startede for ca 12 år siden, hvor jeg manglede en halskæde og ikke kunne finde noget der passede mig. Så jeg prøvede selv at lave det jeg ønskede mig, det lykkedes fint 🙂 og efter at have lavet en del smykker til kollegaer og veninder kastede jeg mig ud i og lave smykker til et større publikum.

Smykker blev i starten solgt livsstilsmesser, kunsthåndværkermarkeder, butiksfællesskaber, en gammel iskiosk i Tisvildeleje osv, senere kom webshoppen til og i nov 2013 fik jeg mit værksted/butik i Snedkeriet i Gilleleje.

Nu er jeg medejer af Unika Kompagnistræde 3 København, har værksted/butik i Gilleleje og har desuden flere forhandlere rundt omkring… – se evt forhandlerlisten på hjemmesiden. Jeg laver jo kun et eksemplar af hvert smykke så derfor er det jo forskelligt hvad der er de forskellige steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »